Historien om...

I 1968 startede Leifs far Verner Knudsen op som vognmand i Nørhalne, med 1 lastbil. Der blev primært fokuseret på dyretransport og kørsel med foderstof.

Efter Verner Knudsens pludselige dødsfald i 1990, driver Leif virksomheden videre sammen med sin mor Karen Knudsen. Leif overtager virksomheden i 1995, med 2 biler, hvoraf den ene kun kører dyretransport.

Virksomheden er løbende udvidet med flere lastbiler, og ved opkøb af andre vognmænd.

2004 var året, hvor vi påbegyndte samarbejdet med det sjællandske kørepladeudlejningsfirma John Forlev A/S. Hos os oprettes der kørepladedepot. John Forlev forestår udlejningen og vi står for udlægningen af kørepladerne.

Kreaturtransporten blev i 2013 udvidet væsentligt og igen yderligere i 2015. Hvor vi i dag dagligt kører hovedsagligt kreaturer og søer, med 3 forvogn hænger træk, til de omkringliggende slagterier.

I 2013 fik vi licitation på vinterbekæmpelse, ved Vejdirektoratet. Dette udføres i godt samarbejde med lokale kollegaer.

Virksomheden består i dag af 8 lastbiler, fordelt på 3 forvogne med hængertræk, udelukkende til dyretransport. 1 trækker/trailer med tip, 1 suge/blæse tankbil med hænger, samt 3 forvogne med hængertræk med hejs, hvoraf 2 er med bagmonteret kran.

Vognmand Leif Knudsen beskæftiger idag 9 chauffører og en administrativ medarbejder.

Ultimate Web